My Wooden World foto contest!

Houten wereldkaart
Houten wereldkaart in DoubleTree by Hilton, Amsterdam Centraal

Regelmatig krijgen wij van enthousiaste klanten prachtige foto's toegestuurd waarin onze houten wereldkaarten en citymaps schitteren in hun nieuwe thuis. Prachtig om te zien. Graag willen we iedereen die ooit een van onze producten heeft aangeschaft uitdagen om de mooiste foto naar ons te sturen en mee te doen aan onze foto contest. Namelijk de volgende:

Op 31 maart 2019 vindt uitvoerig jury beraad plaats en zullen alle inzendingen onder de loep worden gehouden en worden beoordeeld op een aantal factoren. Degene die als winnaar uit de test komt mag zich met trots de contest Koning/Koningin van 2019 Q1 noemen. Want ja, elk kwartaal zal de winnaar of winnares worden gekozen. Wat valt er te winnen? Het volgende:

- Opname in het winnaarsregister van My Wooden World
- Volledige restitutie van het aankoopbedrag van je product
- 20% korting op je volgende aankoop

Hoe maak ik kans op al dit moois?

Voor een goede foto, en uiteindelijk een goede beoordeling, zijn een aantal factoren van groot belang. Zorg dat de belichting op de foto optimaal is zodat zowel product als omgeving helder in beeld is. Zorg daarnaast dat de foto met een goede camera is gemaakt en haarscherp is (niet met de rabo reader bij voorkeur). Tevens vallen er een hoop bonus te verdienen door:

- huisdieren op een creatieve wijze te verwerken in de compositie
- Creatieve belichting/focus in de foto
- Unieke verwerking van ons product
- Foto van product + prachtig uitzicht/vergezicht
- Last but not least: Creativiteit!

We kunnen jullie slechts een aantal handvatten geven om tot een fantastische foto te komen van jouw houten wereldkaart, maar wees bovenal creatief en origineel.

Wij kijken uit naar alle wereldkaarten, citymaps en huisdieren! Stuur je foto in naar: contest@mywoodenworld.nl en je ontvangt automatisch een bevestiging van je deelname. Fijn weekend!

My Wooden WorldReageer

Reacties worden goedgekeurd voor plaatsing