Opening Shop in Loods 5 ZaandamLoods of exciting news for 2019! Vanaf donderdag 31 januari gaan wij aan de slag om onze nieuwe Shop in Shop bij Loods 5 te Zaandam in te richten.

Loods 5 is een grootschalige woonwinkel waar meerdere merken een eigen Shop in Shop kunnen openen. Inmiddels hebben ze drie prachtige winkels (Zaandam, Amersfoort en Sliedrecht) en daar worden dit jaar nog twee prachtige vestigingen aan toegevoegd (Duiven, Maastricht). De vestiging in Zaandam is een respectabele 20.000m² groot, vol met uniek design en stijlvolle merken. 

Het assortiment

Naast onze unieke houten wereldkaarten zullen er een aantal merken worden toegevoegd die allemaal uit voorraad leverbaar zijn. Alle merken die wij voeren hebben wij zorgvuldig geselecteerd en zijn hout gerelateerd.  Elk merk voegt echt iets toe op het gebied van design en woongenot. We zullen de ontwikkelingen delen op onze social kanalen en gaan binnenkort dieper in op de merken die wij gaan vertegenwoordigen.

Opening

Vanaf aankomende donderdag starten we met het ontwerp en inrichten van de nieuwe shop. Zodra de prachtige wereldkaarten hangen en alle producten voorradig zijn delen we de officiele openingsdatum en kun je voor al jouw woon- en wanddecoratie bij ons terecht in Loods 5 te Zaandam!

Wij hebben er enorm veel zin in! We'll keep you posted;).

Reageer

Reacties worden goedgekeurd voor plaatsing