Wist je dat? Levertijden, chatfuncties en meer!

Inmiddels zijn we weer een aantal weken op onze nieuwe locatie en is er weer overzicht in de georganiseerde chaos die dat met zich meebrengt. Er zitten erg veel mooie ontwikkelingen in de pijplijn, waarvan we er twee direct kunnen toelichten:

1. Levertijden

Inmiddels snijdt onze lasersnijder op volle kracht en kunnen we weer volledig gebruik maken van onze productiecapaciteit. Hierdoor kunnen we de levertijden aanscherpen en zijn al onze producten weer binnen 10 werkdagen leverbaar. Bestellingen die vanaf 07-07-2017 zijn geplaatst worden binnen 10 werkdagen verzonden.

2. Chatfunctie

Omdat we graag beter bereikbaar willen zijn en snel jullie vragen willen beantwoorden, hebben we nu extra ingezet op directe afhandeling van jullie vragen. Je vindt rechts onderin op de homepage de mogelijkheid om direct in contact te komen met ons. Staan wij op 'We zijn online' dan betekent het dat je direct antwoord kunt krijgen op je vraag via de chat. Zijn we 'Offline'?  Stel dan gerust je vraag, dan kunnen wij hem beantwoorden zodra wij weer terug zijn in de online wereld!

Vanaf volgende week worden de levertijden verder ingekort naar 5 werkdagen. Daarnaast zijn we bezig met een erg mooie samenwerking, daarover binnenkort meer. Meer vragen of suggesties? Laat het ons gerust weten! 

Ciao,

My Wooden World


1 reactie


  • Vero

    Ik zou de kaarten graag eerst in het echt zien alvorens te bestellen. Kan dit? Groetjes


Reageer

Reacties worden goedgekeurd voor plaatsing