Houten wereldkaart schittert in 's werelds eerste plastic vrije hotelkamer van DoubleTree by HiltonEen hotelkamer volledig plastic vrij maken, dat was het ambitieuze plan wat DoubleTree by Hilton zich had voorgenomen. Een prachtig initiatief dat aantoont hoe serieus Hilton het plastic probleem neemt.

Toen wij benaderd werden om bij te dragen aan dit prachtige initiatief hoefden wij niet lang na te denken. Een kamer volledig in het thema van hout met een van onze houten wereldkaarten als eyecatcher aan de wand? Anytime, anywhere. Elk detail werd grondig overdacht, zo zijn zelfs de stopcontacten vervangen door houten varianten.

Het resultaat is verbluffend. Een prachtige hotelkamer volledig met hout gestyled. Van schaakbord tot nachtlamp en van vloer tot houten wereldkaart. Wij gaan voor hout. Bekijk hieronder de foto's van het schitterende eindresultaat. Mocht je geïnteresseerd zijn en in deze suite willen overnachten? Je vindt hem in het DoubleTree Hotel bij Amsterdam Centraal.Meer inspiratie nodig? Bekijk hieronder de houten wereldkaart in zijn natuurlijke habitat