100% Goed gevoel garantie

Wat houdt de '100% goed gevoel garantie' in?

Kunst en muurdecoratie koop je voor langere tijd en wij willen graag dat je zo lang mogelijk van onze producten kunt genieten. Om er zeker van te zijn dat je altijd met een goed gevoel naar je woodenworld kunt kijken, hebben wij de 'Goed gevoel garantie' in het leven geroepen. Wat houdt het in?

- 30 dagen retourgarantie
- Niet goed geld terug
- Vervanging bij beschadiging vervoer
- Ondersteuning voor al uw vragen

Vraag uw eigen retourlabel aan in onze portal:

https://mywoodenworld.shipping-portal.com/returns/

30 dagen retourgarantie

Yes, de woodenworld is binnen! Mocht het onverhoopt toch zo zijn dat de kleur niet matched met het interieur dan kun je binnen 30 dagen altijd je product retourneren en het aankoopbedrag terug ontvangen. Retourzenden is geheel kosteloos, zorg er wel voor dat het product compleet en goed verpakt wordt teruggestuurd.

Vervanging bij beschadiging vervoer

Wij doen ons uiterste best om jouw order zo goed mogelijk te verpakken. We hebben zelfs een afspraak gemaakt met onze vervoerder PostNL dat al onze pakketten met de hand worden gesorteerd, in plaats van de 'hardhandige' automatische sorteerders. 

Toch kan er een keer een beschadiging ontstaan tijdens het transport. Erg jammer, maar uiteraard lossen we dit graag op.  Stuur ons een email met foto's toe en wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk een onbeschadigd product thuis hebt.

Ondersteuning voor alle vragen

Heb je vragen over de bevestiging, wil je graag advies op maat of heb je gewoon persoonlijk contact nodig? Wij zijn je man. Stuur ons een email met daarin jouw vragen, geef een belletje of stuur ons een bericht via Whatsapp dan helpen we je graag.

Heb je verder nog feedback of zaken die je graag met ons deelt? Laat het ons weten, dan kunnen we daar in de toekomst aan denken.